L-au prins cu 225 km/h pe Autostrada A1

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, luni noaptea, un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 225 km/h pe Autostrada A1.

Șoferul în vârstă de 44 de ani a fost surprins de aparatul radar la kilometrul 47 al autostrăzii. Așa cum era normal, polițiștii l-au sancționat cu amendă de 1.305 lei, iar măsura complementară a fost reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

În urma cu două zile, 12 conducători auto au fost depistați cu viteze de peste 180 km/h. Recordul zilei de duminică a fost stabilit de un bărbat în vârstă de 43 de ani din Cluj-Napoca. Acesta a fost depistat de polițiști la kilometrul 32 utostrăzii A3 Turda-Borș, în timp ce conducea cu viteza de 214 km/h.

Cei în cauză au fost sancționați contravențional, iar ca măsură complementară, permisele au fost reținute pentru 90 de zile.

Via | Politia Romana

    Vali says:

    Aiurea ca politia nu spune ca are politisti in masini de civil pe autostrazi , cu radarul pe bord. Mai haios este si ca acele masini de civil in care stau politistii au geamurile din fata cu o transparenta de 5 %

Adaugă un comentariu