Lamborghini a confirmat oficial că va produce un SUV

După o serie de zvonuri, urmate de prezentarea conceptului Urus, avem și confirmarea oficilă: Lamborghini va produce un SUV. În urmă cu câteva săptămâni, producătorul italian dorea ca producția acestui model să nu aibă loc în țara de origine, însă oficialii statului au intervenit și au reușit să convingă conducerea Lamborghini să nu facă această greșeală.

După clarificarea lucrurilor, oficialii din SantAgata Bolognese au ieșit la rampă și au anunțat că în 2018 vom face cunoștință cu primul lor SUV. Piețele majore unde acesta va activa vor fi China, SUA, Rusia, Marea Britanie și Orientul Mijlociu, iar producția anuală se va cifra în jurul valorii de 3.000 de unități.

Pentru a putea face acest lucru, uzina italienilor va suferi o serie de tranformări majore.

“Acesta este un moment important pentru toți cei care fac parte din familia Lamborghini. Apariția celui de-al treilea model subliniază stabilitatea și creșterea companiei. Ba mai mult, momentul marchează începutul unei noi ere. SUV-ul va fi produs în SantAgata Bolognese demonstrând astfel angajamentul nostru în păstrarea valorilor «Made in Italy»”, a declarat Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini.

Adaugă un comentariu