Lamborghini Aventador o să primească un facelift

Lansat în februarie 2011, Lamborghini Aventador a ajuns la o vârstă frumoasă, iar producătorul din Sant’Agata Bolognese pregătește o surpriză penru fanii modelului. Conform celor de la AutoGuide, italienii au înregistrat denumirea de Lamborghini Aventador S, semn că faceliftul supercarului este iminent.

Din primele informații, viitorul Lamborghini Aventador S va miza pe același motor V12 de 6,5 litri. Totuși, puterea acestuia ar urma să crească de la 700 CP la 720 CP, valoare oferită în prezent de varianta 50th Anniversary Edition.

În plus, o serie de imagini spion cu viitorul Aventador au ajuns pe internet, semn că italienii sunt oameni de cuvânt. Din punct de vedere estetic și tehnic, viitorul Lamborghni Aventador S va folosi o parte dintre elementele pe care le-am văzut pe versiunea Superveloce.

După cum bine știți, Lamborghini mizează pe o viață cât mai lungă a modelelor sale. Countach a stat pe linia de asamblare peste 15 ani, Diablo a fost produs preț de 11 ani, iar Murcielago ne-a încântat privirea timp de 9 ani.

Sursa | Autoguide

Adaugă un comentariu