Un Lamborghini Huracan distrus la benzinărie din neatenția unui alt șofer

Un Lamborghini Huracan distrus este un coșmar atât pentru proprietar, cât și pentru compania de asigurări care va trebui să îl despăgubească pe acesta.

Un Lamborghini Huracan preparat pentru o iarnă grea. Noua jucărie a lui Jon Olsson

Spre deosebire de alte incidente care au rezultat într-un Huracan distrus, de data aceasta vorbim despre un incendiu care a fost provocat de neatenția unui alt șofer. Mai precis, un Huracan Performante a ars integral după ce un șofer neatent a plecat de la benzinărie fără să mai scoată pompa de alimentare din mașina sa.

Accident la peste 300 km/h într-un Lamborghini Huracan

În drumul său spre ieșire, respectivul șofer a ajuns să stropească cu benzină și acest Lamborghini Huracan Performante, care a ars rapid. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu răniți, iar incendiul a fost stins suficient de rapid încât să nu afecteze stația de alimentare sau alte vehicule.

Eroul zilei! Ce a făcut un șofer când a văzut o mașină care ardea într-o benzinărie! | VIDEO

Situația ar fi putut să fie mult mai gravă, deoarece un incendiu la o benzinărie este unul dintre cele mai periculoase lucruri care se pot întâmpla în mediul urban. Cel mai probabil, incendiul a pornit după ce benzina a ajuns pe capota încinsă a supercar-ului italian.

N-a vrut să stingă ţigara la benzinărie. Ce a urmat

Proprietarul celuilalt Lamborghini prezent la respectiva benzinărie se poate considera norocos. Mașina sa are doar câteva pete de cenușă pe caroserie. Într-o situație mai gravă, incendiul putea să se răspândească și la alte autovehicule și incidentul putea să ducă și la pierderea de vieți omenești.

Un șofer a dat foc unei pompe de combustibil într-o benzinărie! Ce a urmat! | VIDEO

Varianta Performante a lui Huracan a debutat în 2017 și este echipată cu un motor V10 de 5.2 litri. Motorul dezvoltă 640 CP și un cuplu maxim de 600 Nm. Rezultă un raport de 2,15 kilograme pentru fiecare cal putere dezvoltat. În România, un Huracan Performante pleacă de la 234.000 de euro cu TVA inclus. Diferența de preț dintre acest model și varianta de bază este modestă, de doar 23.000 de euro.

La un pas să arunce o benzinărie în aer după ce a încercat să omoare un păianjen cu bricheta! VIDEO

În materie de performanțe dinamice, un Huracan Performante poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 2.9 secunde, cu 0.3 secunde mai rapid decât fratele său de 610 CP și 560 Nm.

Lamborghini a publicat un sport de promovare pentru toată gama Huracan

Adaugă un comentariu