Lamborghini Huracan, distrus de un fotomodel Playboy – De ce nu a putut frâna?

Un Lamborghini Huracan Spyder a fost făcut praf de fotomodelul sârb Soraja Vucelic, care nu a putut frâna la timp dintr-un motiv absurd: pantofii cu toc înalt o împiedicau să nimerească pedala!

Soraja Vucelic, fotomodel Playboy și fostă iubită a fotbalistului Neymar, a publicat recent pe Instagram un clip în care prezintă consecințele unui incident pe care l-a provocat. Modelul în vârstă de 32 de ani conducea în Cannes, pe Coasta de Azur, unde a reușit să facă praf un Lamborghini Huracan Spyder.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Văzând că se apropie cu viteză de o piscină, aceasta a încercat să frâneze, însă tocul înalt al pantofului a împiedicat-o să nimerească pedala. Supercarul italian a ajuns în apă, dar numai după ce s-a izbit de alte obiecte, judecând după caroseria „șifonată’.

Jurnaliștii de la The Sun scriu că Soraja Vucelic era în mijlocul unei ședințe foto când a avut loc incidentul și că acest Lamborghini Huracan fusese închiriat special pentru pictorial.

Oh, doamne, pantofii tăi au scăpat cu bine? Nu mai conduce, îți trebuie creier pentru asta‘, o critică dur un utilizator pe Instagram.

De data asta, domnișoara Pantofi-cu-Toc ajunge într-o piscină. Data viitoare s-ar putea izbi de o mamă și copilul ei‘, avertizează alt internaut.

 

Sursa foto: instagram.com/sorajavucelic

Adaugă un comentariu