Lamborghini participă la SIAB 2018 cu două dintre cele mai puternice supercaruri ale mărcii

Supercarurile Lamborghini vor fi prezente la Salonul Internațional de Automobile București, aflat la prima ediție din ultimii 11 ani.

Lamborghini  va fi reprezentată la SIAB 2018 de două modele roadster: Aventador S Roadster, versiunea cabrio a celui mai puternic supercar al mărcii la ora actuală și Huracán Spyder, cel mai de succes model al mărcii.

Lamborghini Aventador S Roadster este un etalon al sportivității și al aerodinamicii, fiind capabil de performanțe apropiate de cele ale mașinilor construite pentru circuit. Cu un motor V12, de 740 CP, Aventador S Roadster parcurge sprintul de la 0 la 100 km/h în doar 3 secunde, atingând viteza maximă de 350 km/h. Dacă exteriorul supercarului surprinde prin agresivitate și silueta inspirată din industria aeronautică, interiorul impresionează printr-o abordare originală a conceptului de sportivitate de lux și printr-o atenție la detalii rar întâlnită. Acesta poate fi personalizat, la cerere, de către specialiștii Ad Personam.

 

Lamborghini Huracán Spyder oferă o putere totală de 610 CP, dintr-un motor V10, de 5,2 I, aspirat natural. Versiunea Spyder accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,4 secunde și poate atinge maximum 333 km/h. Silueta aerodinamică și designul exterior sculptural sunt completate de un habitaclu spațios și confortabil, în care primează doar plăcerea pură de a conduce.

SIAB 2018 se va desfășura în perioada 23 martie – 1 aprilie 2018, la Centrul Expozițional Romexpo. Modelele companiei italiene vor fi expuse în pavilionul B2, la standul 15.

Adaugă un comentariu