Land Rover Discovery Sport – 1,2 milioane de kilometri parcursi si 11.720 de teste efectuate (Video)

La finalul lunii trecute, Jaguar Land Rover a publicat o serie de imagini teaser cu viitorul Discovery Sport, urmasul lui Freelander.

Astazi, oficialii britanici vin cu informatii si clipuri noi cu privire la noul Land Rover Discovery Sport.

Pentru inceput aflam ca viitorul SUV britanic va fi expus in premiera internationala in cadrul Salonului Auto de la Paris, insa primele imagini si detalii vor fi date publicitatii pe 3 septembrie.

Citeste si: Primul teaser cu viitorul Land Rover Discovery Sport

Pentru a mai tine putin pe jar fanii viitorului SUV britanic, oficialii Land Rover au publicat o serie de clipuri in care ne arata cum a fost testat Discovery Sport.

“Cele 181 de prototiupuri Discovery Sport au parcurs aproximativ 1,2 milioane de kilometri in timpul testelor, in unele dintre cele mai dure conditii”, a declarat Murray Diesch, directorul de program Land Rover.

Mai mult decat atat, prototipurile din Albion au fost supuse la 11.720 de teste in zone cu temperaturi extreme ( de la -36 la 42 de grade Celsius) si chiar si in ape cu o adancime de 60 de centimetri.

https://www.youtube.com/watch?v=gaHEDz-hyBQ https://www.youtube.com/watch?v=QeToVUoi5Cc https://www.youtube.com/watch?v=-hUbQIT0dnQ https://www.youtube.com/watch?v=NogjJl1PAC0

 

Adaugă un comentariu