Land Rover pregătește trei ediții de adio pentru Defender

Land Rover va scoate din producție legendarul Defender la finele acestui an, iar pentru a celebra cum se cuvine cariera modelului, britanicii pregătesc trei ediții de adio.

Prima dintre acestea se numește Heritage Edition și este inspirată de primul Defender. La exterior, britanicii vor folosi nuanța Grasmere Green, în timp ce plafonul va fi vopsit în alb. De asemenea, viitorul Defender Heritage Edition va dispune de o serie de elemente care să amintească de celebrul “Huey”, prima versiune de pre-producție a acestuia.

Conform oficialilor britanici, doar 400 de exemplare Heritage Edition vor fi fabricate, urmând să fie disponibile din luna august.

land rover defender  (14)

Cea de-a doua ediție specială pregătită de Land Rover este Defender Adventure Edition. Aceasta promite o serie de protecții suplimentare pentru cei care iubesc cu adevărat ieșirile în natură. Producția acestei versiuni va fi limitată la 600 de unități și va fi disponibilă tot din luna august.

Ultimul, dar nu cel din urmă va fi Land Rover Defender Autobiography Edition. Acesta se adresează clienților ceva mai excentrici și iubitori de accesorii de lux. Versiunea specială promite o caroserie vopsită în două nuanțe și o tapițerie din piele Windsor. Conform oficialilor britancii, versiunea Autobiography va putea fi văzută în showroom-uri începând cu luna aprilie.

Sursa | JLR

Adaugă un comentariu