Lansarea exoticului EV BMW XM va fi marcată de o implicare mai mult decât formală a celebrei Naomi Campbell.

“Sloganul BMW M – «Dare to be You» – m-a atras imediat pentru că descrie exact atitudinea de încredere care este necesară pentru progres şi schimbare pozitivă”, declară Naomi Campbell. Un punct important al colaborării cu marca germană este un exmplar unic BMW XM cu design personalizat semnat Naomi Campbell. Automobilul urmează să fie prezentat în cursul anului 2023.

Campania de comunicare a lansării noului BMW XM, primul automobil de înaltă performanţă cu propulsie M HYBRID, va fi demarată de BMW împreună cu parteneri creativi puternici şi independenţi. În prim plan: Naomi Campbell, model, actriţă, inovator cultural şi una dintre cele mai influente figuri de pe scena modei internaţionale din ultimele patru decenii. Integrând perspectiva ei, comunicarea la nivel mondial pentru lansarea pe piaţă a BMW XM sub sloganul “Dare to be You” (Îndrăzneşte să fii Tu)  va pune în prim plan stilului de viaţă extrovertit şi independenţa asumată.

Paralel cu cariera de pe podiumurile haute couture, Naomi Campbell a avut mult succes ca actriţă, designer şi antreprenor. În plus, ea sprijină o varietate de organizaţii caritabile, inclusiv noua sa iniţiativă EMERGE de a promova talentele creative de mâine, care în 2022 s-a concentrat în special pe continentul african, precum şi colaborări cu UNESCO. “Naomi Campbell este o femeie care îşi continuă calea neclintită şi a devenit nu doar un supermodel unic, ci şi o personalitate fascinantă”, spune Jens Thiemer, vicepreşedinte executiv BMW pentru clienţi şi brand. “Sunt puţini oameni care se pot identifica cu sloganul «Dare to be You» la fel de puternic cum poate ea.”

BMW XM îşi va face debutul pe pieţele auto globale în primăvara lui 2023. Noul vehicul de lux, primul model exclusiv BMW M după BMW M1 şi mai bine de 40 de ani, iese în evidenţă prin designul expresiv şi cu o interpretare unică a interiorului, având amenajare M Lounge în spate şi un acoperiş sculptat tridminesional. BMW M GmbH combină un concept auto spectaculos cu o tehnologie de propulsie de pionierat pentru a crea cel mai puternic model de serie BMW din istorie.

Preluat din cursele de anduranţă şi folosit pentru prima dată într-un model de producţie, sistemul de propulsie M HYBRID al lui BMW XM generează o putere totală de 480 kW/653 CP. În toamna anului 2023 va fi adăugată la ofertă varianta specială BMW XM Label Red, dispunând de o putere maximă de 550 kW/748 CP, ducând astfel şi mai departe limita performanţelor BMW M GmbH.

 

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare