Lexus LF-FC Concept – Viitorul limuzinei nipone

Lexus a publicat primele imagini și detalii cu LF-FC Concept, prototip care va putea fi admirat în cadrul Salonului AUto de la Tokyo. Conceptul nipon prefigurează designul viitoarei generații LS și oferă o eleganță agresivă alături de un sistem de propulsie electric care folosește pile de combustie cu hidrogen.

Suntem convinși că Lexus va adopta o astfel de motorizare și pe versiunea de serie a lui LS, mai ales că niponii iubesc trecerea la sistemele de propulsie eco.

lexus lf-fc concept (3)

La nivel exterior, Lexus LF-FC Concept are la bază filozofia de design L-finesse și se face remarcat prin zona frontală masivă cu look sportiv. Blocurile optice vin cu lumini de zi separate, aripile oferă un aspect musculos, în timp ce linia profilului nu are cum să nu-ți trezească vise plăcute.

Zona posterioară se remarcă prin stopurile angulare și supradimensionate.

Pentru interior, Lexus afișează elemente cu design futurist și accesorii de lux. În plus, niponii au pregătit o gamă bogată de sisteme de asistare a șoferului și chiar și o tehnologie menită să ofere conducere autonomă în diverse situații.

Adaugă un comentariu