iPhone iti porneste masina

In cadrul evenimentului 4Tuning Days 2010, Falcon Electronics a lansat aplicatia Viper SmartStart, care poate comanda masina prin intermediul telefonului iPhone.

Viper SmartStart este o aplicatie care permite utilizatorilor pornirea motorului automobilului prin apasarea unui buton al iPhone-ului.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe Apple App Store si este compatibila cu sistemele de securitate Viper care ofera functie pentru pornirea motorului masinii din telecomanda. Viper SmartStart este utila iarna pentru dezaburirea si dezghetarea geamurilor, dar si vara pentru pornirea instalatiei de aer conditionat, iar functia de pornire a motorului poate fi comandata oriunde si oricand, atata vreme cat telefonul dispune de pachet de date.

In plus, Viper SmartStart mai poate comanda incuirea si descuierea usilor, deschiderea portbagajului, sau gasirea masinii in parcare.

Aplicatia este compatibila si cu majoritatea telefoanelor BlackBerry, iar modulul Viper SmartStart se va comercializa in Romania din 1 aprilie, la un pret de 299 USD, fara TVA.

Adaugă un comentariu