Mio Moov de Romania

Iata ca se poate! Vorbim despre oferta celor de la Mio. Un navigator doar cu harta de Romania. Si pret redus, bineinteles!

Despre Mio Moov 500 am mai vorbit. Acum avem noutati despre el. Este disponibil pe piata si doar cu harti pentru tara noastra (123.668 km ). Si se numeste Mio Moov 500 RO. Iar pretul recomandat pentru comercializarea navigatorului este de 649 RON (cu TVA).

Mio Moov 500 RO dispune de un display de 4,7 inci, tratat anti-reflex. Noua harta a celor de la Mio (Mio 2008) are preinstalate puncte de interes (PQI), aplicatia MioMoreTM (informatii in timp real), Mio Navpix (recunoasterea unei adrese dupa o fotografie cu informatii geografice). Mio ofera si posibilitatea ca posesorii acestui aparat sa beneficieze de doua update-uri gratuite in primul an, dar este posibila si achizitionarea de harti suplimentare.

Navigatorul Mio Moov 500 RO dispune de un design placut si finisari ca la carte. Semnalul GPS este gasit rapid si mentinut la un nivel inalt gratie tehnologiei SiRFInstantFixII. Harta ofera suficiente detalii ale drumurilor din Romania si informatii despre camerele fixe. Grafica hartii este placuta, intuitiva si lizibila. Informatiile pot fi rapid personalizate iar indicatiile primite sunt realizate in limba romana. Suportul pentru parbriz este solid, sustinand fara vibratii, aparatul.

Inainte de recomandare, la minusuri nu as mentiona decat ca Mio Moov 500 RO nu poate fi incarcat decat de la bricheta masinii. Poate, pentru unii, un bai nu atat de mare. Asa ca, drum bun!
 

Adaugă un comentariu

Articole similare