Louis Vuitton creează o colecţie specială pentru BMW i8

Louis Vuitton a creat un set special de călătorie pentru cel mai avangardist automobil sport – modelul hibrid plug-in BMW i8. Colecţia inovatoare cuprinde două genţi de călătorie, o servietă business şi o geantă pentru costume. Pentru a asigura utilizarea optimă a spaţiului, piesele de călătorie au fost adaptate pentru a se potrivi perfect în interiorul BMW i8.

“BMW şi Louis Vuitton împărtăşesc o apreciere profundă a tradiţiei şi un angajament pentru dezvoltarea viitoare constantă”, a declarat Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design. “Utilizarea CFRP (Fibră de Carbon Ranforsată cu Plastic) pentru revoluţionarul automobil sport BMW i8 reprezintă dovada filosofie construcţiei ultrauşoare inteligente. Iar Louis Vuitton a demonstrat aceeaşi convingere în inovaţie, estetică şi design ultrauşor pentru a crea colecţia exclusivă de genţi, adaptată perfect noului BMW i8.”

Piesele exclusive create de Louis Vuitton se potrivesc perfect în BMW i8. Weekender GM i8, cu curele de transport în mână şi pe umăr, are designul adaptat pentru a intra în portbagaj, în timp ce Garment Bag i8 este potrivit pentru etajera spate de la BMW i8. Business Case i8, cu carcasă robustă şi ideală pentru transportul unui laptop, se potriveşte cu forma scaunelor din spate, în timp ce micul Weekender PM i8 este conceput să stea pe suprafaţa servietei.

Gama de bagaje Louis Vuitton va fi disponibilă la cerere în anumite magazine Louis Vuitton de pe mapamond (München, Milano, Londra, Paris, Moscova, Dubai, New York, Los Angeles) cu începere de la 1 aprilie 2014.

Adaugă un comentariu