Lux desăvârșit: Rolls-Royce Sweptail

Rolls-Royce a dezvăluit în acest weekend, la Concursul de Eleganţă de la Villa dEste, un autoturism ultra exclusiv, realizat la cererea unui client și produs doar într-un singur exemplar.

Rolls-Royce Sweptail este inspirat din modelele anilor 20 și a fost nevoie de aproximativ patru ani pentru ca acest model exclusivist să prindă contur. În spiritul de lux al producătorului caroseria a fost lucrată manual și interiorul are elemente realizate din lemn nobil. Sweptail oferă un maxim de confort pentru două persoane care vor călători într-o mașină ce amintește de un iaht de lux.

Cu adevărat impresionant este plafonul panoramic care dispuns până la postul de conducere care dezvăluie dotările de lux comandate de viitorul proprietar. Grila frontală este ceva mai mare din era modernă a Rolls-Royce și a fost realizată din aluminiu polisat manual până la aspectul de oglindă.

Rolls-Royce nu a dezvăluit și prețul pe care l-a plătit clientul pe acest unic exemplar dar revistele de specialitate din Marea Britanie avansează o sumă ce depășește 10 milioane de euro.

Adaugă un comentariu