Mai puțini bani pentru Programul Rabla în 2018

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) are prevăzute, în 2018, venituri în scădere cu 27,8% faţă de anul precedent, iar la capitolul programelor de mediu ‘Rabla’ rămâne în prim plan, cu o alocare din credite bugetare de 150 de milioane de lei, respectiv de 133 milioane lei pe baza creditelor de angajament.

O IMAGINE INCREDIBILĂ! Voiam să vă arăt în ce țară trăim

Un polițist din București i-a propus unei șoferițe să-i salveze permisul în schimbul unor favoruri sexuale

La nivel comparativ, la ediţia din anul anterior a Programului “Rabla”, suma totală alocată de autorităţi (inclusiv suplimentarea de vouchere) s-a ridicat la 205 milioane de lei, ceea ce echivalează, astfel, cu o scădere cu 36,66% a bugetului prevăzut pentru 2018.

Află dacă vei plăti mai puțin pentru RCA!

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

În plus, în acest an se estimează necesitatea asigurării, din excedentul anilor precedenţi, a sumei de 845,891 milioane necesară restituirii taxei auto.

“Această sumă se va restitui din excedentul Fondului pentru mediu încasat din taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule şi timbrul de mediu pentru autovehicule”, se arată în Nota de fundamentare a proiectului de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2018 al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), postat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Mediului.

Proiectul de HG va fi în dezbatere publică până la data de 4 februarie 2018

Adaugă un comentariu