Marchionne: Discutăm formarea unui parteneriat tehnic între Fiat Chrysler și Hyundai

Grupul Fiat Chrysler Automobiles (FCA) este în negocieri cu producătorul auto sud-coreean Hyundai Motor pentru un parteneriat tehnic, a anunțat sâmbătă șeful FCA, Sergio Marchionne.

Alianța ar putea deveni ”una solidă” deși nu există posibilitatea unei fuziuni între companii, a declarat Sergio Marchionne într-un interviu acordat la muzeul Alfa Romeo Museum din Arese, în apropiere de Milano.

“Există potențial pentru formarea unui parteneriat tehnic cu Hyundai, care furnizează deja unele componente și sistemele de transmisie pentru SUA. Să vedem dacă putem ajunge la un acord privind dezvoltarea sistemelor de transmisie și motoare pe hidrogen”, a declarat șeful FCA.

Această noutate nu este singura furnizată de Sergio Marchionne. Şeful FCA a mai anunţat şi revenirea Alfa Romeo în Formula 1.

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) a primit recent o ofertă din partea unor investitori din China pentru preluarea brandurilor Chrysler, Dodge, Jeep, Ram şi Fiat. Dar Sergio Marchionne, CEO-ul FCA, a refuzat deocamdată oferta care nu s-ar fi ridicat la aşteptările financiare iniţiale.

taguri
Adaugă un comentariu