Marele picnic Dacia din Franta a adunat peste 14.000 de fani

În ciuda vremii capricioase, cea de-a șasea ediție a marelui picnic Dacia a reunit aproape 14 000 de persoane în ziua de duminică, 29 iunie, pe Domeniul Courson din regiunea pariziană.

Fanii mărcii au răspuns prezent în număr impresionant la marea adunare anuală a comunității de clienți Dacia, în ciuda condițiilor climatice defavorabile: această mobilizare masivă poate fi considerată un adevărat succes.

 Peste 3100 de autovehicule Dacia au fost folosite duminica trecută pentru o ieșire cu familia într-un peisaj deosebit. Cei prezenți la eveniment au avut ocazia să petreacă momente dintre cele mai plăcute la numeroasele animații gratuite organizate pentru copii și adulți, iar programul zilei s-a încheiat cu un concert foarte apreciat de participanți al artistului francez Christophe Maé.

Într-o ambianta festivă, în care buna-dispoziție a fost omniprezentă, cei aproape 14 000 de participanți au avut, o data în plus, ocazia sa descopere toate modelele din gama Dacia, marcă ce ocupă în Franța locul 4 la vânzările de mașini către persoane fizice.

Adaugă un comentariu