Marele Premiu din Bahrain: accident teribil al lui Romain Grosjean

Lewis Hamilton (35 de ani) a câștigat Marele Premiu din Bahrain, penultima cursă a sezonului de Formula 1. Întrecerea a fost marcată de accidentul teribil al lui Romain Grosjean (34 de ani).

Mașina acestuia a explodat la impact, pe circuit. Pilotul Haas Team a ieșit pe propriile-i picioare din monopostul avariat total și a ajuns la spital cu câteva coaste fracturate.

Mașina lui Romain Grosjean a luat foc la impactul cu parapetul și a fost nevoie de intervenția ambulanței pentru a-i acorda pilotului primul ajutor. Cursa a fost întreruptă. Pilotul a reușit să iasă singur din incendiu, după ce bolidul s-a rupt pur și simplu în două părți. Din primele informații, Grosjean a ajuns la spital cu arsuri pe membre și câteva coaste fracturate.

Günther Steiner, oficialul celor de la Haas, a făcut precizări despre starea lui Romain Grosjean: „Romain este teafăr, nu vrea să fac mai multe comentarii din punct de vedere medical. Avea arsuri pe mâini și genunchi. Evident că tremura… Vream să le mulțumesc salavatorilor, s-au mișcat extrem de rapid. Toată lumea a făcut o treabă grozavă, a fost înfricoșător’.

Sursa: gsp.ro

taguri
Adaugă un comentariu