Hoții au vrut să-i fure mașina unui fotbalist celebru! Ce surpriză au avut

Un fotbalist al echipei Arsenal Londra a fost amenințat cu cuțitul chiar în capitala Angliei, în plină zi, hoții intenționând să-i fure mașina. Aceștia au scăpat din vedere un lucru important: lângă autoturism se afla și un coechipier al „victimei’, care nu s-a lăsat intimidat de arma albă și a sărit la gâtul atacatorilor.

Mesut Özil a fost cât pe ce să rămână fără mașină, chiar în timp ce se afla la volanul acesteia. Doi hoți pe motocicletă au oprit în dreptul său și l-au amenințat cu cuțitul, cerându-i să coboare imediat. S-a întâmplat pe 25 iulie, chiar în Londra.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Atacatorii se așteptau ca misiunea să fie floare la ureche, însă au trecut cu vederea faptul că Mesut Özil era însoțit de coechipierul său de la Arsenal, bosniacul Sead Kolasinac. Supranumit „Tancul’ sau „Hulk’, fotbalistul a inversat rolurile, fluturându-și pumnii în fețele infractorilor și derutându-i cu mișcările sale energice.

În câteva secunde, hoții au devenit victime, fugind din calea furiosului Kolasinac. În sprijinul bosniacului a sărit și staff-ul unui restaurant din apropiere, punând capăt definitiv situației periculoase.

Özil s-a adăpostit instantaneu în local, în stare de șoc, potrivit martorilor. Din fericire, nici el și nici Sead Kolasinac nu au fost vătămați în urma confruntării.

 

Sursa foto: digisport.ro

Adaugă un comentariu