Zeci de mașini furate din Canada au fost găsite de autorități în Italia

După o întreagă investigație internațională minunțioasă, autoritățile canadiene, împreună cu Poliția din Italia, au descoperit peste 40 de autoturisme furate provenite din zona metropolitană Toronto.

Vehiculele furate au fost depozitate în containere și au fost transportate peste ocean până în Italia, unde vasele efectuau o oprire de odihnă în porturile din Salerno și Gioia Tauro. Destinațiile finale ale mașinilor ar fi fost Libia și Turcia.

Încă din luna aprilie, Poliția de frontieră din Canada a primit pontul existenței unui vehicul suspicios, un Audi Q7 din 2018, care se afla pe lista vehiculelor furate din Toronto.

După găsirea SUV-ului, autoritățile au mai descoperit multe alte vehicule de lux. Containerele adăposteau un BMW M6 Cabrio, un Mercedes-AMG GLC 43, precum și un număr nespecificat de autoturisme marca Hyundai, Toyota, Honda, Land Rover, Jaguar și Lexus.

În total, 30 din cele peste 40 de vehicule furate au fost identificare în porturile din Salerno și Gioia Tauro. Valoarea estimată a acestora este de 1,5 milioane de dolari, în timp ce restul autoturismelor au fost identificate în Canada (valoare estimată 300.000 de dolari) înainte de a trece granița.

Pentru că vorbim despre o investigație în desfășurare, persoanele care ar putea avea informații despre potențiale vehicule furate pot lăsa un pont anonim aici.

Sursa: Carscoops.com

Adaugă un comentariu