Mazda MX-5 va fi prezentata publicului larg la Barcelona pe 6 septembrie

După 25 de ani şi trei generaţii, Mazda deschide un nou capitol pentru legendarul model MX-5. Compania va dezvălui următorul model al celei de-a patra generaţii unui public exclusiv, în cadrul a două evenimente speciale, în Spania, la începutul lunii septembrie.

 

Lansarea va avea loc în perioada 3-4 septembrie în Barcelona, în acelaşi timp cu evenimentele similare din Japonia și SUA. Invitaţii Mazda din întreaga lume vor fi primii care vor face cunoștință cu noua Mazda MX-5, modelul care deţine recordul Guiness pentru cea mai vândută maşină sport cu două locuri din toate timpurile.

Pe 6 septembrie, fanii entuziaşti din întreaga Europă se vor aduna la Barcelona pentru a descoperi următoarea generaţie a legendarului model sport. Sub sloganul Long live the Roadster’, la ambele evenimente se vor celebra 25 de ani de existenţă Mazda MX-5.

 

Mazda MX-5 – vanzari record

Până în anul 1989 au fost produse aproape 945.000* de modele MX-5. Principiul câştigător care stă la baza modelului care a reînviat piaţa maşinilor cu două locuri a constat întotdeauna în plăcerea de a conduce, bazat pe un design simplist şi pe un echilibru perfect în ceea ce priveşte greutatea pe punţi.

 “MX-5 este produsul care simbolizează cel mai bine spiritul Mazda de sfidare a convenţionalului şi plăcerea de a conduce. Acest lucru a atras atenţia oamenilor timp de 25 de ani, iar acum, prin noua generaţie, ţintim să împărtăşim această pasiune cu încă o generaţie de conducători auto’, a declarat Jeff Guyton, Preşedinte şi CEO Mazda Motor Europe.

 

 

Adaugă un comentariu