Mazda2 – Galerie foto cu versiunea dedicata Europei

Mazda a publicat o galerie foto impresionanta cu noua generatie a lui Mazda2. Modelul subcompact al producatorului nipon dispune de un look mult intinerit, bazat pe limbajul de design KODO – Sufletul Miscarii.

In ceea ce priveste interiorul, amintim aparitia sistemului MZD Connect si de Active Driving Display, o tehnologie de afisaj tip Head-Up Display. Ca si in cazul lui Mazda3, sistemul nu va proiecta informatiile pe parbriz, ci va utiliza o stica transparenta pozitionata in spatele volanului.

Citeste si: Mazda2 a intrat in productie la uzina din Mexic

Sub capota, Mazda2 va sosi alaturi de patru motoare, unul diesel si trei pe benzina. Fanii unitatilor diesel vor face cunostinta cu agregatul Skyactiv-D de 1,5 litri capabil sa ofere 105 CP si 220 Nm. Conform oficialilor niponi, consumul mediu de carburant al acestei versiuni este de 3,4 litri la suta de kilometri, iar emisiile de CO2 se cifreaza la 89 de grame per kilometru.

In dreptul motoarelor pe benzina Mazda2 bifeaza unitati de 1,5 litri Skyactive-G capabile sa ofere puteri cuprinse intre 75 si 115 CP. In functie de versiunea aleasa, clientii vor putea opta pentru o cutie manuala in cinci sau sase rapoarte sau pentru o transmisie automata Skyactive-Drive cu sase trepte.

 

Adaugă un comentariu