McLaren 650S Le Mans – Ediție specială dedicată victoriei lui F1 GTR din Le Mans

Divizia McLaren Special Operations a pregătit un model aniversar dedicat celebrării celor 20 de ani de la câștigarea Cursei de 24 de ore de la Le Mans. Ediția are la bază modelul 650S coupe și vine să-l celebreze pe faimosul F1 GTR.

Conform oficialilor McLaren, noul 650S Le Mans Special Edition va fi produs în doar 50 de exemplare, toate fiind disponibile la nivel global. La exterior, modelul aniversar a primit o priză de aer poziționată pe plafon, ceva modificări minore în dreptul spoilerelor și jante speciale Le Mans Edition. Culoarea cu care cele 50 de unități vor fi vopsite se numește Sarthe Grey și a fost inspirată de nuanța folosită pe McLaren F1 GTR.

La interior, McLaren 650S Le Mans Special Edition dispune de o tapițerie din piele neagră, presărată cu piele Alcantara într-o nuanță portocalie. Așa cum era de așteptat, pe tetiere a fost cusut logo-ul Le Mans.

Sub capotă, modelul aniversar nu a primit nicio modifcare. Astfel, motorul twin-turbo V8 de 3,8 litri produce 650 CP și 678 Nm. Accelerația 0 – 100 km/h are loc în 3 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 333 km/h.

Adaugă un comentariu