McLaren a lansat MSO Defined, o linie de echipamente dedicata lui 650S

Nevoia si dorinta clientilor in ceea ce priveste personalizarea unui model a dat nastere unor diverse divizii in cadrul marilor producatori. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul lui McLaren care, dupa cum bine stiti, a lansat divizia MSO (McLaren Special Operations).

Astazi, MSO ofera o serie de vesti noi cu privire la pachetele sale. Poate cea mai importanta informatie consta in lansarea lui MSO Defined, o linie care va include pachete de personalizare pentru McLaren 650S. Astfel, clientii vor putea alege diverse accesorii de caroserie din fibra de carbon, plus cateva elemente noi pentru interior.

mclaren mso (1)

Alaturi de MSO Defined, divizia de personalizare britanica a pregatit si liniile MSO Bespoke, MSO Heritage, MSO Limited si MSO Programmes, fiecare avand un target specific.

“Exista o cerere puternica din partea clientilor in ceea ce priveste personalizarea masinilor si sunt convins ca linia MSO Defined va deveni curand populara in randul acestora. Fiecare McLaren este unic, iar acum clientii au la dispozitie si mai multe optiuni”, a declarat Paul Mackenzie, director executiv MSO.

Adaugă un comentariu