Meadow, fiica regretatului actor Paul Walker, a dat Porsche în judecată

Anul trecut, la jumătatea lunii mai, văduva lui Roger Rodas, cel care conducea mașina în care a decedat atât Paul Walker, cât și bărbatul menționat mai sus, a dat Porsche în judecată. La acea vreme, femeia susținea că există grave probleme de siguranță și proiectare în cazul modelului Porsche Carrera GT.

Zilele acestea, Meadow, fiica regretatului actor Paul Walker, a acționat în instanță compania Porsche. Fiica actorului acuză constructorul german de ucidere din culpă.

Avocații familiei spun că producătorul a scos la vânzare un vehicul pentru care s-au făcut reduceri de costuri în dreptul echipamentele de siguranță. Ei spun că modelul în cauză nu dispune de un sistem de control al stabilității. În plus, aceștia acuză și proiectarea defectuoasă a punctului de montare a centurilor de siguranță.

Dintr-un raport emis de o echipă de legiști reiese că în momentul impactului, centura a acționat cu o forță mult prea mare asupra cutiei toracice a lui Paul Walker, fracturându-i coastele şi pelvisul, făcându- l pur şi simplu captiv în automobilul care a luat foc.

Pentru moment, reprezentanții în instanță ai familiei Walker încă nu au anunțat și despăgubirea solicitată.

Adaugă un comentariu