Mercedes-AMG A45 World Champion – Ediție specială dedicată titlurilor din Formula 1

Lewis Hamilton a reușit să câștige pentru a treia oară titlul mondial în Formula 1, iar Mercedes-AMG a dominat încă din primele etape clasamentul general al sezonului actual. Pentru a celebra cele două performanțe impresionante, producătorul german a lansat o ediție specială a lui A45.

Botezată, Mercedes-AMG A45 Wolrd Champion Edition, versiunea specială integrează o caroserie presărată cu celebrele dungi verzi și negre specifice echipei de Formula 1. De asemenea, observăm un splitter nou, prize de aer ușor modificate și un eleron de dimensiuni generaose. Pachetul exterior se încheie cu un set de jante de 19 inchi.

mercedes-amg a45 world champion edition (4)

Conform oficialilor, noul A45 World Champion Edition este echipat cu kit-urile AMG Exclusive Package, AMG DYNAMIC Plus Package și Night Package. În plus, nemții au optat pentru instalarea unor scaune AMG Performance și a unor accesorii de interior speciale.

Sub capota lui Mercedes-AMG A45 World Champion Edition se află motorul pe benzină de 2,0 litri turbo care oferă 381 CP și 475 Nm. Resursele sunt manageriate de transmisia cu dublu ambreiaj și șapte viteze și de sistemul de tracțiune integrală 4MATIC.

Mercedes-Benz a anunțat că va prezenta noul ediție specială a lui A45 în weekend-ul dedi

Adaugă un comentariu