Mercedes-Benz Actros Edition Black Liner si White Liner sunt gata de drum

Mercedes-Benz a anuntat editiile limitate Black Liner si White Liner pentru cunoscutul caraus Actros.

Editiile speciale ale lui Actros vor fi produse intr-un numar de 500 de exemplare si beneficiaza la exterior de culori speciale – alb diamant si negru obsidian. Fiecare cabina prezinta cate doua linii transversale de culoare gri, oglinzi cromate pentru Actros Black Liner, sau oglinzi albe in cazul versiunii Actros White Liner.

In plus, Actros Black Liner dispune de trepte din otel inoxidabil, iar in cazul editiei Actros White Liner, acestea sunt vopsite in alb. Ambele versiuni beneficiaza de lumini de zi si lumini de pozitie cu tehnologie LED.

La interior, Mercedes-Benz ofera pentru cele doua versiuni speciale Actros scaune imbracate in piele maron cu control al temperaturii si aplicatii speciale. Volanul si cotierele sunt imbracate si ele in acelasi material. Mai mult, plansa de bord include insertii negre mate din lemn de esenta superioara.

Pe lista de echipamente ale celor doua versiuni speciale intalnim claxon cu aer comprimat, parasolar electric pentru parbriz, trapa culisanta, climatizare automata, lumina ambientala si lada frigorifica.

Pe lista echipamentelor de siguranta Mercedes-Benz ofera pentru cele doua editii speciale Actros sisteme ca Active Brake Assist 2, Lane Assistant, ESP si airbag pentru sofer.

Noile Actros Edition vor fi prezentate in premiera la Hanovra, in cadrul IAA Comercial Vehicles, la sfarsitul lunii septembrie.

Adaugă un comentariu