Mercedes-Benz Clasa C facelift – modificări estetice și tehnologice minore

Gama Mercedes-Benz Clasa C a primit un facelift care implică câteva modificări estetice și tehnologice minore. Modelul va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva din martie 2018.

Facelift-ul a vizat versiunile sedan şi break  din gama Mercedes-Benz Clasa C  şi schimbările la nivel de design sunt minimaliste.  Au fost restilizate minor spoilerele frontale și posterioare și s-a intervenit la forma luminilor din blocurile optice frontale și din stopuri. În premieră în gama Clasei C, se pot comanda farurile MULTIBEAM LED, cu 84 de module LED controlate individual.

La interior regăsim linii de design preluate de la Mercedes-Benz Clasa S, cu un instrumentar complet digital, ce poate fi configurat în trei moduri Classic', Sport' și Progressive'. Volanul este modificat și primește două zone de touch prin care șoferul poate comanda funcțiile sistemului multimedia și de comunicație în mod similiar cu utilizarea unui smartphone.

În echiparea de bază Mercedes-Benz Clasa C facelift dispune de ceasurile clasice și un display color de 5.5 inci şi poate fi comandat un panou digital opțional cu un ecran de 12.3 inchi. Ecranul amplasat deasupra consolei centrale este disponibil cu două dimensiuni. În combinație cu sistemul Audio 20, acesta are o diagonală de 7 inchi, în timp ce sistemul COMAND aduce la bord display-ul de 10,25 inchi.

Funcţia KEYLESS-GO este standard pentru Clasa C facelift şi butonul start/stop a fost redesenat.

Compania nu a comunicat informaţii despre eventuale modificări ale gamei de propulsoare pentru Mercedes-Benz Clasa C facelift.

Adaugă un comentariu

Articole similare