Mercedes-Benz F 015 Luxury in Motion Concept – Viitorul este autonom

Mercedes-Benz a prezentat în cadrul CES 2015 conceptul F 015 Luxury in Motion. Acesta este un “sedan de lux complet autonom” și reprezintă soluția în materie de mobilitate a nemților pentru anul 2030.

Așa cum era de așteptat, designerii nu au pierdut acest moment pentru a-și etala talentul și au conceput o mașină cu un look demn de filmele SF. Conform oficialilor, Mercedes-Benz F 015 Luxury in Motion măsoară 5.220 mm în lungime și promite un ampatament de 3.610 mm. Lipsa montanților B permite accesul facil al pasagerilor în habitaclu.

mercedes-benz f 015 luxury in motion concept (2)

La interior, nemții vin cu un concept care integrează scaune individuale rotative pentru mobilitate maximă, o podea din lemn și o tapițerie din piele de cea mai înaltă calitate. Pentru că vorbim despre un concept autonom, ocupanții vor avea posibilitatea să acopere geamurile laterale și luneta, astfel încât să poată să-și îndrepte atenția către alte activități.

În ceea ce privește sistemul de propulsie, Mercedes-Benz anticipează viitorul și propune un concept care folosește pile de combustibil cu hidrogen.

Adaugă un comentariu