Mercedes-Benz GLC Coupé – un nou SUV menit să corespundă tuturor exigențelor de confort și sportivitate

Designul noului model Mercedes-Benz GLC Coupé convinge prin liniile clare, proporțiile dinamice și eleganța sportivă. De la echiparea standard cuprinzătoare până la AMG Line: noul Mercedes-Benz GLC Coupé impresionează prin caracterul său propriu, sportiv și elegant, până la cel mai mic detaliu.

Noul GLC Coupé cu tehnologie Plug-in Hybrid îmbină autonomia ridicată a motorului cu ardere internă cu dinamismul și eficiența motorului electric. Cu o putere electrică mai mare, o eficiență îmbunătățită și timpi de încărcare mai scurți, te bucuri de o plăcere a condusului orientată spre viitor: fără emisii de CO2 în centrul orașului, offroad pe șosele neasfaltate și confortabil pe distanțe lungi. Modelul GLC 300 e 4MATIC Coupé are un consum de combustibil în regim mixt de 0,6-0,5 l/100 km (WLTP), emisii de CO₂ în regim mixt cuprinse între 15-11 g/km și consum de curent în regim mixt cuprins între 22,4-20,2 kWh/100 km.

Habitaclul este finisat la standarde de înaltă calitate și, datorită formelor fluide și a materialelor fine, scoate în evidență eleganța sportivă a noului model GLC Coupé. Cu tapițeria din imitație de piele Artico sau cu cea mai fină piele Nappa, touchscreen-ul și sistemul Burmester 3D impresionează toate simțurile.

La exteriorul noului model, o noutate este partea frontală cu capitonajul radiatorului cu Mercedes-Benz Pattern, care este accentuată de farurile ce îmbină perfect proporțiile puternice ale unui SUV cu detaliile distinctive ale unui Coupé. De asemenea, farurile LED High-Performance, ce beneficiază de tehnologie full led, oferă vizibilitate îmbunătățită, fiind un real sprijin, adaptabil oricăror condiții meteo.

Cu display-ul central înclinat spre partea șoferului, Head-up display-ul și diferitele programe de rulare, conducătorul are întotdeauna o privire de ansamblu și totul sub control. Sistemul Multimedia MBUX cu display central amplifică experiența de conducere și conferă un grad ridicat de conectivitate. Prin intermediul touchscreen-ului înclinat spre partea șoferului, acesta poate comanda intuitiv și confortabil multe funcții importante ale autovehiculului. Prin intermediul profilurilor individuale de utilizator, MBUX poate recunoaște posturile de radio preferate, playlist-urile sau rutele de navigație.

Head-up display-ul transformă parbrizul într-un cockpit digital, reflectând o imagine virtuală care plutește deasupra capotei. Astfel, conducătorul poate monitoriza informații importante, cum ar fi viteza, limitele de viteză, mesajele de avertizare și instrucțiunile de navigație, fără ca atenția să-i fie distrasă.

Pentru un plus de siguranță în timpul condusului, sistemul Pre-Safe poate detecta pericolele și coliziunile iminente și poate iniția măsuri de protecție pentru ocupanții autovehiculului. În cazul unei coliziuni laterale iminente, sistemul Pre-Safe Impuls lateral, parte integrantă a pachetului Plus de asistență la rulare, asigură orientarea pasagerilor spre centrul autovehiculului. Astfel, sarcinile la impact pot fi reduse.

Adaugă un comentariu