Mercedes-Benz Trucks a dat liber la comenzi pentru două noi modele

La începutul acestui an, Mercedes–Benz Trucks și-a anunțat clienții din 24 de țări din UE și anumite piețe vizate din afara UE că două noi modele de camioane din gama Actros sunt disponibile pentru comandă.

Noul Actros F este potrivit pentru clienții care, de exemplu, caută pur și simplu un autotractor funcțional de 18 tone, dar deosebit de rentabil, care să le simplifice procesele logistice și organizatorice ale flotelor lor. Acești clienți optează cu bună știință pentru un vehicul industrial care poartă steaua cu 3 colțuri,

Clienții vor primi un camion cu un raport calitate/preț optimizat și cu „ADN-ul’ autentic Mercedes-Benz Trucks. Cu alte cuvinte, un vehicul care întruchipează valorile care definesc Mercedes-Benz: calitate superioară, fiabilitate, eficiență, funcționalitate, siguranță și valoare utilă. Producția acestor camioane va începe în luna aprilie.

Actros F, un model special conceput pentru funcționalitate pură, și Actros Edition 2, un model premium de autotractor cu efect „wow’ – limitat la 400 de bucăți.

Citește întregul articol aici.

Adaugă un comentariu