Borna Mercedes-Benz Vans a ajuns la 7 milioane

vezi galeria foto

Mercedes-Benz Vans anunță vânzarea a 7 milioane de autovehicule comerciale ușoare în întreaga lume, în ultimii 30 de ani.


Acest moment a fost marcat, săptămâna trecută, printr-o tranzacție ce a avut loc în Germania, când un eSprinter a fost achiziționat de către o brutărie din Oschatz, landul Saxonia. Portofoliul actual al companiei include modelele Sprinter, Vito și Citan, cu variantele electrice eSprinter, eVito și eCitan.

„7 milioane de autovehicule comerciale ușoare. Acesta este un succes imens. Autovehiculul aniversar este unul dintre cele mai bine vândute modele ale noastre. Sprinter și-a demonstrat valoarea în segmentul autovehiculelor comerciale ușoare de dimensiuni mari încă din 1995. Acum se află la cea de-a treia generație, fiind disponibil și în variantă electrică din anul 2019‘, a declarat Klaus Rehkugler, șeful diviziei de vânzări și marketing Mercedes-Benz Vans.


În istoria Mercedez-Benz, prima furgonetă comercială este înregistrată în 1896, atunci când Rheinische Gasmotorenfabrik (Gas Motor Factory) Benz & Cie și-a extins gama de produse cu un autovehicul de livrare marfă.

Sprinter și eSprinter sunt populare în rândul clienților din multe domenii de activitate, fie că este vorba de servicii de curierat, companii de construcții sau IMM-uri. În 2021, Mercedes-Benz a livrat clienților peste 215.000 de autovehicule Sprinter și eSprinter.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE