MINI Countryman Park Line – O nouă ediție specială în gama constructorului britanic

MINI a pregătit pentru Salonul Auto de la Geneva o linie de echipare mai exclusivistă pentru gama Countryman, denumită Park Line.

Prezentată ca o ediție de top a lui Countryman, Park Line se deosebește de restul gamei prin cromatica specială – caroseria fiind vopsită într-o nuanță metalică Earl Grey, în timp ce plafonul, oglinzile retrovizoare și accentele de pe capotă și portiere poartă culoarea Oak Red. Această versiune de echipare rulează pe jante de 18 inchi cu denumirea de catalog Turbo Fan Dark Grey și păstrează toate accentele exterioare specifice unui MINI ALL4.

Mini-Countryman-Park-Lane-3

Echiparea specială se face simțită și în interior, unde ies în evidență inscripțiile „Park Line’ de pe praguri și planșa de bord. Mânerele portierelor sunt vopsite în nuanța Oxide Silver, iar inserțiile din lateralele consolei centrale contrastează cu restul planșei de bord, fiind finisate în nuanța Cross Stripe Grey.

Mini-Countryman-Park-Lane-22

Programt să debuteze în Iulie, MINI Countryman Park Line va fi disponibil cu patru versiuni de motorizare – două diesel și două pe benzină, cu puteri cuprinse între 112 CP și 190 CP – și, opțional, cu tracțiunea intergrală ALL4.

Adaugă un comentariu