MINI Countryman poate fi echipat cu un cort pentru acoperiş

MINI Countryman poate fi echipat cu un cort pentru acoperiş produs de compania italiană AUTOHOME. Cortul de acoperiş este asemănător cu o cutie de transport convenţională şi după ce este extins oferă spaţiu pentru două persoane prin cei 2.10 metri în lungime şi 1.30 metri în lăţime.

O ediţie specială a cortului de acoperiş AirTop a fost concepută în cooperare cu echipa de design MINI şi este disponibil direct de la producător în alb sau negru, asortându-se cu acoperişul în culori constrastante, specific MINI. AUTOHOME are peste 50 de ani de experienţă în dezvoltarea şi producţia de corturi de acoperiş pentru automobile, iar produsele sale sunt utilizate atât pentru sectorul de agrement, cât şi în expediţiile profesionale.

Montarea cortului mobil este facilitată de barelele de acoperiş disponibile standard la noul MINI Countryman. Acest lucru permite utilizarea unui suport de bare transversale disponibil în MINI Shop ca accesoriu original MINI. Sistemul de prindere a cortului de acoperiş poate fi montat pe acest suport în câteva mişcări uşoare, fără a fi necesare unelte special. Suportul de acoperiş oferă o bază solidă pentru prinderea cortului de acoperiş, este fixat stabil şi sigur prin intermediul clemelor de oţel incluse.

Când este strâns, cortul de acoperiş este asemănător cu o cutie de transport convenţională. Optimizate aerodinamic, liniile carcasei din fibră de sticlă asigură o reducere a rezistenţei la aer şi a zgomotului produs de vânt. Deschiderea este doar o simplă chestiune de eliberare a clemelor de siguranţă – două în faţă şi una în spate. Ulterior, suprastructura cortului este ridicată automată prin intermediul a patru amortizoare cu gaz.

Dimensiuni

La interior, unitatea mobilă de cazare are o înălţime de 94 de centimetri. Cu un acoperiş stabil şi pereţi exteriori dintr-o ţesătură specială de calitate, cortul este nu doar rezistent la ploaie, ci oferă şi proprietăţi optime de ventilaţie şi un nivel ridicat de izolare termică şi fonică. Dotările cortului de acoperiş includ o saltea de mare densitate, cu husă de bumbac, două uşi şi două ferestre cu fermoar, plase de ţânţari fine la toate deschiderile şi lumină interior cu LED-uri acţionate de baterii, precum şi plase de bagaje şi buzunare pentru stocarea obiectelor personale. O scară solidă de aluminiu este disponibilă pentru a urca pe acoperişul MINI Countryman.

Zona de dormit pentru fanii MINI care vor să evadeze ziua şi să fie la înălţime noaptea măsoară 2,10 metri în lungime şi 1,30 metri în lăţime – suficient pentru a caza două persoane în natură.

Preţ

Cortul AirTop MINI poate fi comandat direct de la AUTOHOME. Preţul de vânzare este de 2836,93 Euro cu TVA pentru versiunea albă şi 3048,17 Euro cu TVA inclus pentru designul negru.

Vezi aici lista completă de preţuri valabilă pentru România pentru gama MINI Countryman.

taguri
Adaugă un comentariu