Ministrul Transporturilor: Mi-am asumat ca proiectul autostrăzii Pitești-Sibiu să fie scos anul acesta

Autostrada Pitești – Sibiu este un proiect foarte important, iar intenția mea este ca anul acesta contractul de proiectare și execuție al acestui obiectiv să fie semnat, a declarat, luni, într-o conferință de presă, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Adio permis în format fizic! În curând, permisul va fi disponibil pe telefonul mobil

Accidentul care a dus la trimiterea în judecată de către DNA a unui gigant din Generația de Aur

Pitești — Sibiu este un proiect la fel de important ca Ploiești — Brașov. Avem lansate sectoarele I și IV pentru proiectare și execuție. În momentul de față, din informațiile pe care le am, se lucrează la documentația pentru secțiunile II, III și IV, împreună cu mai multe institute de prestigiu. Stiți bine că am avut o firmă care trebuia să facă studiul de fezabilitate. Termenul de predare era undeva în luna august, dar nu ni s-a livrat această documentație. Nu s-a mai prelungit contractul. Eu mi-am asumat ca acest proiect să fie scos anul acesta spre proiectare și execuție, și așa intenționez să se și întâmple” , a spus Cuc.

Un șofer i-a spus unui taximetrist: “Vrei să mă dau jos la tine?”

La jumătatea lunii noiembrie 2016, CNAIR a avizat traseul pentru ultimele două secțiuni ale autostrăzii Sibiu — Pitești.

Martorii de bord – Peste 60 de semne explicate

Traseul întreg al Autostrăzii Sibiu-Pitești, are o lungime de circa 123 de kilometri. Master Planul General de Transport prevede pentru realizarea autostrăzii Sibiu-Pitești o sumă estimată de 1,6 miliarde de euro.

Care este cea mai urâtă mașină românească produsă vreodată?

 

 

 

Adaugă un comentariu