Ministrul Transporturilor va iniția un control în cadrul CNADNR

După ce Alin Goga a deschis Cutia Pandorei în curtea CNADNR, Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a cerut Corpului de Control al instituției să realizeze un control la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

În urma acestui control se va stabili dacă informațiile oferite de directorul suspendat sunt sau nu adevărate.

Citește și: CNADNR a suspendat din funcție un director pentru că a criticat compania și a declarat că autostrada Sibiu – Orăștie trebuie închisă și reconstruită

“Ministerul îşi exercită dreptul şi obligaţia de a verifica informaţiile apărute în presă. În măsura în care acestea vor fi întemeiate, se vor lua măsurile necesare pentru remedierea disfuncţionalităţilor. De asemenea, în cazul în care se va impune, vor fi sesizate instituţiile abilitate. Consider că eventualele sesizări ar trebui făcute mai întâi la nivelul organelor de control ale companiei, ministerului, sau la nivelul altor instituţii. Apariţia doar în presă nu rezolvă problema şi poate fi interpretată ca un gest subiectiv. Din acest motiv, solicit ca atât în Ministerul Transporturilor, cât şi în companiile din subordinea şi sub autoritatea acestuia, să fie promovat dialogul ca element esenţial în soluţionarea conflictelor”, a declarat ministrul de resort, Iulian Matache.

Citește și: Scandalul CNADNR continuă – Alin Goga face declarații cu privire la problemele din interiorul companiei

Via | Mediafax

Adaugă un comentariu