Mița Biciclista, una dintre primele șoferițe cu mașină coupe din București

Miţa Biciclista a fost una dintre cele mai cunoscute prostituate din Capitala anilor ’20. Aceasta a strâns o adevărată avere din prostituție și puțini sunt cei care știu că a fost una dintre primele șoferițe cu mașină coupe din București.

Mița Biciclista (Maria Mihăescu) era o femeie frumoasă care ieșea pe străzi și își alegea singură clienții. Întrucât se învârtea în cercuri înalte, Mița Biciclista avea în mare parte doar bărbați cunoscuți cu mulți bani.

Permisul de conducere și istoria sa. Cine l-a deținut pe primul și care a fost statul care a introdus obligativitatea permiselor

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Un polițist din București i-a propus unei șoferițe să-i salveze permisul în schimbul unor favoruri sexuale

Între cele două veacuri, bicicleta era încă o raritate, iar Miţa a fost prima femeie ce pedala pe marile străzi ale Capitalei. Mai târziu, după ce a primit o casă de la Ferdinand, Miţa Biciclista și-a achiziționat unul dintre primele automobile coupe din București. Întrucât era din cale-afară de emancipată, aceasta și-a luat și permis de conducere și deseori putea fi văzută la volanul mașinii sale, o raritate a acelor vremuri.

“Se ştie că mirobolanta doamnă Marie Mihăescu, pe lângă o moşie cu irigaţiuni sistematice şi pe lângă un puţ cu petrol a cărui sondă se zice că e în plină erupţiune, mai posedă ea însă şi un automobil, în care numeroşii săi admiratori au văzut-o adesea plimbându-se la şosea şi pe străzile capitalei”, scria Revista Furnica în decembrie 1913.

De-a lungul timpului, printre bărbații cunoscuți cu care ar fi întreținut relații sexuale Mița Biciclista se numără Regele Ferdinand, Octavian Goga, Nicolae Grigorescu sau chiar regele Manuel al Portugaliei.

O IMAGINE INCREDIBILĂ! Voiam să vă arăt în ce țară trăim

Proba sacului cu fân! Cum dădeau examen primii români dornici să aibă permis auto!

Pe o autostradă A PLOUAT CU BANI!

Adaugă un comentariu

Articole similare