Momentul terifiant în care un BMW spulberă o căruță în Suceava (Video)

O cameră de supraveghere din comuna suceveană Cornu Luncii a surprins impactul devastator dintre un BMW care circula cu viteză pe DN 2E și o căruță încărcată cu lemne, care i-a tăiat calea.

Citeşte şi:

Schimbări importante în legislaţie: toate camioanele trebuie echipate cu alcool tester și cutie neagră

Doi cai putere, un căruțaș beat și nouă turiști. Se poate întâmpla ceva rău?

Accidentul a avut loc în noaptea de 20 ianuarie, la ora 03.43, la intersecția a două drumuri din Cornu Luncii. În imagini se vede cum căruța a fost pur și simplu pulverizată de mașina care circula cu o viteză foarte mare. BMW-ul a trecut practic pe sub căruțaș, spulberând căruța și razant cu animalul care a căzut pe asfalt.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj de poliție care se afla în zonă, polițiștii constatând că bărbatul de pe căruță, 27 de ani, era nevătămat, iar calul speriat fugise de la locul impactului.

Singurul rănit a fost șoferul mașinii, un bărbat de 28 de ani din județul Iași, care a fost dus la spital cu traumatism toraco-abdominal. În urma testelor cu aparatul etilotest a reieșit că ambii bărbați nu consumaseră băuturi alcoolice.

Iată momentul terifiant în care un BMW spulberă o căruță în Suceava (Video)

Sursa: libertatea.ro

taguri
    Petre says:

    Căruțele nu ar trebui să aibă voie sa circule decât pe drumurile de țară, la sate și comune dar nu pe șoseaua principala care este ori drum național ori european ori județean. Ce face poliția pentru a interzice acest lucru? Voi ați auzit de țară lui papura vodă? Romania e tara lui papura vodă asta, se știe, nu eu am inventat asta. Se știe din istorie, din folclor, din ce vreți voi. Cine vrea căruța să stea la tara, să se plimbe pe camp cu ea. Halal țară. Și ce făcea? Căra lemne noaptea. Vai de mama noastră de popor prost și sărac.

Adaugă un comentariu