Motorola moto g6 plus: Un cuplu auto-moto

Mașinile moderne au devenit adevărate gadgeturi pe roți, dar, pentru fotografii, un smartphone este încă indispensabil. În cazul nostru, moto g6 plus de la Motorola a ilustrat perfect acest trend.

Gadgeturile și automobilele sunt două lumi care se intersectează întotdeauna în sfera de interes a bărbaților, iar în ultimul timp chiar tind să se contopească. Astăzi, automobilele știu să răspundă la comenzi vocale, să găsească spații de parcare libere și să ofere informații legate de starea vremii sau chiar actualizări preluate de pe rețelele de socializare.

Motorola moto g6 plus

Ce nu știu încă să facă – și este foarte clar că nici nu vor putea învăța vreodată – este să facă fotografii sau filme din vacanță. Aici, un telefon rămâne indispensabil, iar acest lucru l-am simțit pe pielea noastră. Pentru că,pentru noi, legătura dintre automobil și fotografie este extrem de importantă. Nu putem, pur și simplu, să ne bucurăm de mașinile pe care le conducem, o parte importantă a testului este, de fapt, spectacol în fața camerei. Iar când se întâmplă ca aceasta să cedeze, trebuie să apelăm la soluții de back-up.

Din parcul foto al redacției Auto Bild am ales Motorola moto g6 plus, versiunea cea mai bine dotată a familiei moto g din generația a șasea. Aceasta mai include moto g6 și moto g6 play, ambele având ecrane mai mici, de 5,7 inchi. Motorola are o istorie care depășește cu mult era smartphone, iar acest lucru se reflectă în dezinvoltura cu care oferă un smartphone cu caracteristici impresionante la un nivel de preț imbatabil.

Ecranul „Max Vision cu diagonala de 5,9 inchi are format 18:9, folosind astfel la maximum suprafața frontală a telefonului – practic trei sferturi din aceasta este ocupată de ecran. Acesta oferă o calitate foarte bună a imaginii, cu unghiuri de vizibilitate largi, contrast bun și culori vii. Sub carcasa din sticlă 3D, performanțele sunt asigurate de un procesor Snapdragon 630, în timp ce bateria cu capacitatea de 3200 mAh asigură o autonomie confortabilă, fiind dublată de un sistem de încărcare rapidă TurboPower.

Motorola moto g6 plus

În departamentul foto/video, care ne interesează pe noi, moto g6 plus dispune de o cameră duală (12 MP plus 5 MP), care asigură imagini de calitate bună chiar și în condiții de iluminare nu tocmai ideale. Motorola a dotat moto g6  plus cu funcții inteligente, cum sunt Moto Actions, care contribuie la ergonomia operării – one button navigation, twist for quick capture (pornirea camerei foto) sau chop twice for flashlight (pornirea lanternei prin scuturarea telefonului).

Foarte important pentru noi, mai ales că scenele ședinței foto cu Megane R.S. (citiți testul la pagina 28) au avut un fundal cu iluminare neomogenă, cu un contrast puternic, a fost posibilitatea reglajelor manuale pentru parametrii camerei foto. Aici, chiar și focusul poate fi reglat manual, un adevărat răsfăț pentru fotograful pasionat.

Pentru artiștii din noi, camera lui moto g6 plus mai are un as în mânecă: modurile dedicate. Impresionante sunt Spot mode, care permite selectarea unui obiect a cărui culoare va fi scoasă în evidență pe fundalul care rămâne alb-negru, sau Cutout mode, care permite izolarea unui obiect din imagine. Iată și un videoclip filmat cu moto g6 plus la testul cu Renault Megane RS:

(Articolul face parte dintr-o campanie de promovare a telefonului Motorola moto g6 plus).

Adaugă un comentariu