Noi detalii despre Hyundai Kona

Hyundai Kona, viitorul SUV de clasă mică al coreenilor, este așteptat să aibă premiera în această toamnă. Viitorul crossover va avea un design polarizant, cu faruri foarte înguste. Acestea sunt completate de grila frontală tip „cascada'. Silueta modelului conturează structura impunătoare a caroseriei, cu proporţii armonios echilibrate.

Pe lângă designul progresist, Kona beneficiază de tehnologii noi, pentru o experienţă placută la volan. Instrumentarul de bord a fost proiectat pentru a oferi conducătorului auto informaţii esenţiale despre autovehicul. Ecranul este plasat ergonomic, pentru un nivelul optim de confort şi pentru ca informaţiile să fie uşor accesibile.

Hyundai promite pentru Kona cel mai spațios interior din segment, iar micul SUV are nevoie de asta pentru a face față unei concurențe foarte puternice din partea unor modele consacrate, ca Nisan Juke, Ford Ecosport sau Renault Captur.

În ceea ce privește motorizările, cel mai probabil vedeta va fi unitatea 1.0 T-GDi de 100 CP. Aceasta va oferi performanțe mai mult decât suficiente pentru vocația pronunțat citadină a lui Hyundai Kona.

Adaugă un comentariu