Noua generație Ford Fiesta – Avanpremieră cu ocazia Transilvania Rally

Ford a expus noua generație Fiesta în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acum, Ovalul Albastru aduce Fiesta în Cluj-Napoca, cu ocazia Transilvania Rally. Noua generație Fiesta va fi comercializată în România începând cu luna iulie a anului curent. Pentru moment, prețurile nu au fost comunicate.

Spre deosebire de vechea generație, noua Fiesta va fi oferită în mai multe versiuni: premium (Vignale), sport (ST-Line), versiunea stilată (Titanium) și crossover (Active). Varianta pe care o veți putea admira în Cluj-Napoca este cea Vignale.

„Ne bucurăm că marca Ford va fi aproape și în acest an de publicul participant la această etapă de raliu importantă nu doar pentru România, ci și pentru Europa. Prezentarea în avanpremieră a noului Ford Fiesta în acest context este cu atât mai potrivită cu cât modelul nostru este prezent în motorsport și se bucură de un real succes’, a declarat Attila Szabo, Director General Ford România.

După cum deja știți, gama de motorizări propusă de Ford pentru Fiesta vine cu 1.0 EcoBoost (100, 125 și 140 CP), 1.5 TDCi (85 și 120 CP) și cu 1,1 benzină de 70 și 85 CP.

În dreptul echipamentelor, Fiesta se laudă cu sistemul de infotainment SYNC 3, sistemul audio premium B&O Play, dar și cu sistemul de asistență activă la parcarea perpendiculară.

Adaugă un comentariu