Noua linie de design și inovații tehnice Mazda la Geneva

Mazda are un stand aglomerat la ediția de anul aceasta a Salonului Auto Internațional de la Geneva, și prezintă, în premieră mondială, noua Mazda6 Combi, în premieră europeană, noua Mazda6 Sedan și două modele concept uimitoare: Mazda VISION COUPE și Mazda KAI CONCEPT, precum și revoluționarul motor de generație viitoare pe benzină SKYACTIV-X.

Salonul Auto de la Geneva 2018: cele mai importante lansări – Galerie Foto

Noua Mazda6 prezintă un design exterior premium, mai rafinat, și modificări importante la interior. Acestea includ scaune complet noi, performanță crescută pentru trenul de rulare SKYACTIV, dinamică îmbunătățită, eficiență aerodinamică superioară, antifonare și mai bună și o gamă mai largă de elemente de siguranță   i-ACTIVESENSE.

KAI CONCEPT si VISION COUPE reprezintă o incursiune în viitorul mărcii Mazda. Recent desemnat „Cel mai frumos concept al anului’, VISION COUPE prezintă o caroserie în patru uși a cărei carecteristică este simplitatea, eliminând orice elemente inutile, pentru a exprima o estetică minimalistă, în concordanță cu filosofia de design Mazda KODO Sould of Motion, dar cu un accent specific pe modul cum se reflectă lumina pe suprafețele sale.

Oferit în exclusivitate de Mazda, SKYACTIV-X va fi primul motor comercial pe benzină din lume care utilizează aprinderea prin compresie*. Agregatul ce revoluționează industria, introduce o metodă de ardere inovatoare, denumită Aprindere prin Compresie Controlată prin Scânteie/Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI), care combină beneficiile motorului pe benzină, cu aprindere prin scânteie, cu cele ale unei motorizări diesel, pentru a produce un motor crossover care livrează avantajele ambelor sisteme.

Adaugă un comentariu