Noul Bentley Continental GT poate fi comandat în România

Creată, fabricată și lucrată manual în Marea Britanie, cea de-a treia generație Bentley Continental GT poate fi comandată în România.

Sub capota noului Bentley  Continental GT se află versiunea complet nouă, îmbunătățită, a renumitului motor Bentley biturbo W12 TSI, de 6,0 litri, combinat, pentru prima dată, cu o transmisie cu dublu ambreiaj în opt viteze.

Conceput, dezvoltat și construit în Crewe, motorul W12 TSI este printre cele mai avansate propulsoare cu 12 cilindri din lume. Configurația unică în 'W' înseamnă că motorul este cu 24% mai scurt decât echivalentul său cu configurație în 'V', contribuind la distribuția greutății și maximizând spațiul din habitaclu.

Noul sistem de propulsie generează 635 CP și dezvoltă un cuplu de 900 Nm, accelerând noul Continental GT la 100 km/h în doar 3,7 secunde, până la viteza maximă de 333 km/h.

Șasiul adaptiv folosit pentru Continental GT  utilizează sistemul inteligent Bentley Dynamic Ride pe 48 de volți, pentru a asigura o manevrare excepțională a mașinii și călătorii confortabile, indiferent de condițiile rutiere. Noul sistem sporește confortul pasagerilor și amortizează alunecările laterale la viraje.

Cu patru locuri și o capacitate extinsă a portbagajului, pentru un caracter practic sporit, interiorul luxos al noului Bentley Continental GT, cu 2+2 locuri, este marcat de detalii rafinate, precum tighelul de tip 'diamant în diamant'. În afară de pielea naturală, întâlnită la nivelul întregii game Bentley, interiorul noului Continental este înnobilat de furniruri din surse sustenabile, inclusiv de Koa – cel mai nou tip de furnir utilizat de marca britanică – și de accente cromate, finisate manual. Peste 10 metri pătrați de lemn sunt utilizați în interiorul fiecărui exemplar Continental, iar prelucrarea și inserția manuală a placajelor durează nu mai puțin de 9 ore.

De la lansare, două pachete de tehnologie vor fi disponibile pentru noul model: City Specification, pentru călătorii urbane și Touring Specification, pentru călătorii pe distanțe lungi.

La interior găsim un panou de bord avansat, complet digital, construit în jurul conducătorului auto, și sistemul rotativ Bentley Rotating Display. Acesta din urmă, amplasat într-o unitate cu trei fețe, se rotește pentru a dezvălui un ecran tactil impresionant, de 12,3 inch, trei cadrane analogice (unul ce afișează temperatura exterioară, o busolă și un cronometru) sau un placaj elegant de furnir, cu un pattern simetric.

În România, Bentley Continental GT este deja disponibil spre comandă, iar prețurile pornesc de la 170.641 euro fără TVA.

Adaugă un comentariu