Noul Iveco T-Way, cel mai robust vehicul, conceput pentru misiuni off-road extreme

IVECO completează gama de mare capacitate IVECO WAY cu noul camion off-road, conceput pentru cele mai dure misiuni în condiții extreme, preluând ștafeta de la legendarul TRAKKER. Noul IVECO T-WAY prezintă o nouă transmisie automatizată HI-TRONIX, cu funcții special dezvoltate pentru mobilitate off-road. Noile frâne disc spate, sistemul de suspensie spate de mare capacitate pentru punți tandem, masa proprie mai mică și o suită de caracteristici cum ar fi sistemul HI-TRACTION, împreună cu o conectivitate înaltă, servicii digitale și o cabină de înalt confort contribuie la o eficiență și profitabilitate remarcabile.

IVECO a prezentat, noul vehicul offroad de mare capacitate IVECO T-WAY rețelei sale de distribuitori și reprezentanților presei comerciale internaționale, în cadrul unui eveniment digital. IVECO T-WAY se bazează pe moștenirea robusteții și fiabilității vehiculelor off-road de top tradiționale pentru brand și introduce soluții tehnologice de ultimă generație, pentru a depăși toate așteptările în ceea ce privește productivitatea, sarcina utilă, siguranța și confortul șoferului. IVECO a ales o abordare inovatoare pentru lansarea virtuală, special creată pentru IVECO LIVE Channel, relatând o poveste captivantă, alcătuită din conținut video și interacțiuni live. Invitații au fost transpuși într-o călătorie de descoperire prin lumea off-road IVECO, dezvăluind „noul-născut’ ca demn succesor al importantei sale „dinastii’ de camioane legendare.

„T’ DE LA TARE: CONCEPUT ȘI PROIECTAT PENTRU ROBUSTEȚE ȘI FIABILITATE
The IVECO T-WAY a fost conceput pentru a oferi cea mai bună performanță din clasa din care face parte pentru orice aplicație off-road. Se evidențiază prin performanța sa off-road, prin robustețe și rigiditate torsională. Preia de la predecesorii săi robustețea legendară a șasiului din oțel de înaltă rezistență, cu o grosime de 10mm și rezistență torsională superioară în segmentul său, de 177 kNm.

Axa frontală oferă o capacitate maximă de până la 9 tone. Reducția în butuc pe puntea spate reprezintă o dotare standard pentru a maximiza puterea și performanța. Noul sistem de suspensie spate de mare capacitate, pentru punți tandem, optimizează greutatea vehiculului și îmbunătățește performanța offroad cu o gardă la sol mai înaltă și un unghi de degajare mai bun.

IVECO T-WAY asigură întreaga putere necesară pentru tracțiune și PTO (priză de putere), prin intermediul motorului fiabil și eficient IVECO Cursor 13 (13 litri), care dezvoltă până la 510 CP – depășind performanța TRAKKER cu 10 CP. Pentru configurații cu o masă mai mică, este, de asemenea, disponibil un motor Cursor 9.

Acestea sunt cuplate cu o cutie de viteze automatizată HI-TRONIX cu 12 și 16 trepte, care este, acum, echipată și cu noi funcții special concepute pentru mobilitate offroad. Vehiculele includ funcția Hill Holder, pentru asistență la pornirea din rampă, Rocking Mode pentru recuperarea tracțiunii pe terenuri alunecoase, și Creep Mode, pentru deplasarea cu viteză redusă, la ralanti. Pentru secțiunile on-road ale misiunii de transport, sistemul IVECO HI-CRUISE îmbunătățește și mai mult eficiența transmisiei.

Acesta include schimbarea predictivă a treptelor de viteză, control predictiv al vitezei de croazieră și o funcție eco-roll, care folosește inerția vehiculului atunci când acesta coboară o pantă. Cu acești noi algoritmi, HI-TRONIX asigură strategia perfectă de schimbare a vitezelor pentru orice aplicație.

Vezi continuarea pe: https://www.masinisiutilaje.ro/NOUL-IVECO-T-WAY-CEL-MAI-ROBUST-VEHICUL-CONCEPUT-PENTRU-MISIUNI-OFF-ROAD-EXTREME/

Iveco T-Way

Adaugă un comentariu