Noul Lexus LS va duce sistemele de siguranţă la un alt nivel

Lexus se pregătește de reiterarea unui eveniment marcant, prin introducerea pe piață în 2018 a celei de-a cincea generații a modelului LS, nava-amiral a companiei, prezentată la ediția 2017 a North American International Auto Show.

Noul Lexus LS va duce sistemele de siguranţă la un alt nivel. Astfel Lexus a anunţat că va implementa pe noul Lexus pe lângă Safety System + ( include Pre-Collision System (PCS), Lane Departure Alert (LDA) and Dynamic Radar Cruise Control) şi Safety System + A.

Modelul LS va beneficia de Lexus Safety System +, oferind un sistem avansat de siguranță, ce dispune în premieră mondială de funcție de detecție și evitare a pietonilor, cu asistarea activă a direcției. Cu acest sistem, în cazul detecției unui pieton pe trasa mașinii și calcularea unui risc iminent de coliziune, modelul LS va frâna automat și va ocoli pietonul, păstrând în același timp banda de circulație. Afișajul virtual holografic (HUD) color este utilizat pentru alertarea șoferului.

Lexus Safety System + A

Lexus Safety System + A include sistemele Active Steering Assist, Front Cross Traffic Alert (FCTA), Road Sign Assist (RSA), Dynamic Radar Cruise Control şi Lexus CoDrive. Funcţia Road Sign Assist citeşte semnele de circulaţie şi la va afişa pe display pentru a asista şoferul mai ales la deplasările nocturne.

Lexus CoDrive permite controlul direcției în conformitate cu intențiile șoferului și asigură continuu asistență în conducere la deplasările pe autostradă.

Abordare ingenioasă pentru sistemul de iluminat

Cu opt lumini LED în partea superioară și 16 jos (pe fiecare parte), sistemul de fază lungă adaptivă în două trepte asigură o iluminare optimă prin intermediul unui control separat pornit / oprit al fiecărui rând de LED-uri, permițând un control mai bun al intensității luminii și al distanței. Acest lucru permite o frecvență mai mare a conducerii cu fascicul luminos fără a bloca vehiculele precedente sau vehiculele care se apropie, îmbunătățind astfel vizibilitatea în timpul nopții.

taguri
Adaugă un comentariu