Noul Mitsubishi Outlander, in Romania de la 22.308 euro

Mitsubishi a lansat noul Outlander in tara noastra. Pretul de plecare a fost stabilit la 22.308 de euro cu TVA.

Noul SUV de clasa mijlocie a fost regandit de la zero si nu inaugureaza doar o noua filozofie de design, care isi va lasa amprenta asupra viitoarelor modele Mitsubishi, ci este si primul exponent al unui ambitios program de innoire a intregii game.

Cu exceptia versiunii de baza 2.0 MIVEC/150 CP pe benzina, toate modelele sunt echipate cu tractiune integrala, iar sistemul start&stop e standard. Cea mai ieftina varianta pe motorina, 2.2 DI-D/150 CP/Invite, costa 28.508 de euro, iar modelele cu transmisie automata pleaca de la 29.748 de euro (benzina, CVT), respectiv 33.344 de euro (diesel, sase trepte).

Printre echipamentele de serie se numara climatizarea automata, geamurile si oglinzile electrice, pilotul automat, sistem audio cu mp3/USB, airbaguri frontale, laterale, pentru genunchi si ESP. Din oferta nu lipsesc nici versiunile cu sapte locuri.

Anul viitor va fi disponibila si o versiune hibrida de tip plug-in, Outlander fiind primul SUV de serie de acest fel. Un motor pe benzina de 2 litri in patru cilindri functioneaza in tandem cu cele electrice sau poate prelua rolul de generator, autonomia maxima fiind de 880 km. Tractiunea este integrala, fiecare punte fiind pusa in miscare de cate un motor electric de 60 kW. Bateriile Li-Ion cu capacitatea de 12 kWh pot fi incarcate de la prize conventionale in 4 ore.

Adaugă un comentariu