Noul Renault Captur – preţuri în România

Renault a prezentat Captur facelift în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul producătorului din Hexagon a fost reproiectat pentru a se încadra în noua linie de design propusă de fratele său mai mare, Kadjar. Astfel, grila a fost redesenată, primind o nouă bandă cromată care se regăsește și pe alte modele crossover Renault. Bara de protecție include noi elemente de design care subliniază personalitatea aventurieră a modelului Captur.

Noul Captur este echipat, în funcție de versiuni, cu proiectoare full LED Pure Vision. Luminile de zi cu LED, în forma literei C, sunt integrate în bara de protecție inferioară. Luminile din spate sunt dotate cu aceeași semnătură, vizibilă atât noaptea cât și ziua. Tot pentru exterior, francezii au pregătit și trei nuanțe noi pentru caroserie (Desert Orange, Ocean Blue și Amethyst), dar și o culoare opțională pentru plafon (Mercury Silver).

La interior, Renault Captur facelift mizează pe materiale de o calitate mai bună și oferă panouri de uși restilizate, plafoniere cu LED și scaune ușor modificate în funcție de versiune.

Noul Renault Captur – preţuri în România

Motorizări benzină

Energy TCe 90                versiune Life         13.100 euro TVA inclus

Energy TCe 120              versiune Zen         14.950 euro TVA inclus

Energy TCe 120 EDC     versiune Intens    18.050 euro TVA inclus

Motorizări diesel

Energy dCI 90                 versiune Life         14.700 euro TVA inclus

Energy dCI 120               versiune Zen          16.500 euro TVA inclus

Energy dCI 90 EDC      versiune Zen            18.950 euro TVA inlus

Adaugă un comentariu