Noul Renault Espace va introduce cel mai mare plafon panoramic din industrie

Pe măsură ce Renault dezvăluie treptat noul său Espace, ceea ce vedem acum este interiorul mașinii, prezentându-ne un imens plafon panoramic din sticlă. Plafonul de sticlă lasă lumina soarelui să pătrundă pe mai mult de 1 metru pătrat, deoarece se întinde pe 1,33 m în lungime și 84 cm în lățime. Acesta este ultimul teaser înainte ca Noul Renault Espace să fie dezvăluit integral pe 28 martie 2023.

După ce a fost denumit oficial Espace și după dezvăluirea imaginilor exterioare ale SUV-ului spațios cu 5 și 7 locuri, într-un joc de lumini și umbre, Renault aduce acum în lumina reflectoarelor experiența de la bord.

Din ce putem distinge din prima imagine teaser cu interiorul lui Renault Espace, planșa de bord dispune de același layout pe care îl întâlnim deja la modelele Megane E-Tech și Austral. Cel mai probabil, sistemul de infotainment va fi bazat pe platforma Android de la Google.

A șasea generație Espace rămâne fidelă spiritului predecesorilor săi și continuă să ofere pasagerilor o experiență de condus confortabilă și spațioasă. Una dintre cele mai noi caracteristici ale Noului Renault Espace este plafonul panoramic din sticlă mai mare decât oricare altul de pe piață.

Imensul plafon panoramic din sticlă lasă lumina soarelui să pătrundă printr-o suprafață de peste 1 m², deoarece se întinde pe 1,33 m în lungime și 84 cm în lățime, oferind pasagerilor din față, mijloc și spate un interior mai luminos și, prin urmare, o experiență de condus mai plăcută.

Adaugă un comentariu