Noul Toyota Aygo va fi disponibil in Romania incepand cu acesta luna

Incepand cu luna august, noul Toyota Aygo se lanseaza si in Romania. Pentru a promova citadinul nipon, reprezentantii din tara au pornit o serie de evenimente ce se vor derula in mai multe orase ale tarii.

Primul eveniment din aceasta serie a avut loc la malul Marii Negre, noul Aygo plecand dupa aceea in Suceava, unde va fi prezent pana duminica, 24 august. Urmeaza apoi Ploiesti intre 25 si 31 august, Bucuresti 1 – 7 septembrie, Braila 12 – 14 septemebrie, Constanata 15-21 septembrie, Pitesti 22-28 septembrie, Iasi 29 septembrie – 5 octombrie, Cluj 6 – 12 octombrie si Timisoara 13 – 19 octombrie.

2014_AYGO_DPL_INT_01__mid

La nivel estetic, noul model Aygo vine cu un design botezat J-Playful, o trimitere directa catre universul cultural contemporan al tinerilor japonezi.

Principalul meu stimulent a fost crearea unei masini de care oamenii sa se indragosteasca. In mod traditional, atractivitatea masinilor din segmentul A o constituiau practicitatea, dimensiunile compacte si pretul redus. Insa, adeseori, acestea nu erau atractive”, spune David Terai, inginerul sef responsabil de noul Aygo.

Noul Aygo este echipat cu o versiune modernizata a motorului in trei cilindri de 1 litru cu distributie variabila, care este in continuare unul din cele mai usoare motoare din clasa sa. Modelul va fi disponibil in variantele standard si Eco, cea din urma sosind cu rapoarte marite pentru treptele patu si cinci, anvelope cu coeficient redus de frecare la rulare, sistem Stop & Start si imbunatatiri de ordin aerodinamic.

In Romania, noul Toyota Aygo se comercializeza cu o garantie de 5 ani sau 160.000 km si cu Toyota Eurocare, programul de asistenta rutiera valabil in toata Europa. Pentru moment, preturile inca nu au fost anuntate.

Citeste si: Toyota Aygo – mai fun, mai moderna

 

 

Adaugă un comentariu