Noul Volkswagen Passat pleaca de la 22.398 de euro

La inceputul lunii iulie, Volkswagen a prezentat noul Passat. Cea de-a opta generatie a sedanului german a fost prezenta si in cadrul Salonului Auto de la Paris, acolo unde s-a integrat perfect alaturi noul Polo GTI facelift, Golf Variant si XL1 Sport Concept.

In Romania, noua generatie a lui Passat pleaca de la 22.398 de euro cu TVA inclus si este disponibil pentru comanda. Pentru aceasta suma, clientii vor primi versiunea Trendline echipata cu propulsorul de 1,4 litri TSI benzina care dezvolta 125 CP.

La interior, aceasta versiune vine cu un sistem multimedia care functioneaza prin intermediul unui ecran tactil cu o diagonala de 12,7 cm, cu un volan in trei spite imbracat in piele si cu sistem start-stop si functie de franare cu recuperare a energiei. In dreptul sistemelor de siguranta, in varianta standard amintim ESC, ABS cu asistent de franare, ASR, EDL si EDCT.

Preturile pentru versiunile echipate cu motoare diesel pleaca de la 25.484 de euro. Pentru aceasta suma, Volkswagen ofera un Passat in varianta de echipare Trendline care dispune de motorul de 2,0 litri TDI de 150 CP.

Varful de gama va fi reprezentat de Passat Highline 2.0 biTDI 4Motion care se lauda cu 240 CP sub capota, cu o transmisie automata DSG si cu tractiune integrala. Pretul pentru aceasta versiune va fi de 41.175 de euro cu TVA inclus.

Adaugă un comentariu